Over Interiorhouse

Interiorhouse is een importbedrijf met de nodige ervaring in de professionele markt. Wij bieden innovatieve en duurzame producten aan voor gebruik in de bouw- en interieursector. Wij leggen de nadruk op duurzaamheid, innovatie en kwaliteit.

We werken samen met professionele afnemers om producten te ontwikkelen die steeds aan
specifieke eisen voldoen. Dit doen we met projectinrichters en architecten. We leren dankzij hen de klant van de klant nog beter kennen. Vervolgens spelen we in op hun behoeftes met onze vloeren en panelen. Op deze manier creëren we een prettige omgeving voor gebruikers.

TITAN SPC vloeren en wanden

We hebben een eigen merk vloeren en wanden ontwikkeld: TITAN. Hiermee willen we duurzame vloeren en wanden promoten. Door SPC te kiezen, draag je bij aan een beter milieu. We hebben ook Diamond Panels. Dus ons assortiment bestaat uit:

  • Vloeren
  • Wandpanelen
  • MDF plinten

Daarnaast bieden we Diamond Panels, wand- en plafondpanelen gemaakt van een MDF-basis, maar ook MDF-plinten voor de afwerking van vloeren.

FOCUS OP DUURZAAMHEID

TITAN SPC is een “cradle to cradle” product: het breekt voor 100% af en het materiaal is volledig recyclebaar. Dat is beter voor de natuur.

Het milieu is van ons allemaal. Ook voor de volgende generatie. Daarom ontwikkelen we onze producten met zo min mogelijk uitstoot.

We voeren alleen producten in die voldoen aan vereiste wetgeving, regelgeving, normeringen en verplichte labels.

Wij zijn er voor jou

Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten voor jouw specifieke projecten. Wij geloven in een persoonlijke benadering en streven altijd naar een optimale klanttevredenheid. Bij Interiorhouse kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende service.

Klantgerichtheid

Flexibiliteit
en effectiviteit

Professionaliteit
en kwaliteitsbewustzijn

Verrassend, creatief
en vernieuwend

Transparantie,
betrokkenheid en vertrouwen

DEALER WORDEN
VAN INTERIORHOUSE?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die u kan helpen bij het ontwikkelen van jouw eigen private label of nieuwe producten, dan ben je bij Interiorhouse aan het juiste adres. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.