Projecten met TITAN SPC

Interiorhouse is specialist op het gebied van interieurprojecten voor de zakelijke markt. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan Titan SPC-vloeren die voldoen aan alle huidige eisen betreffende commerciële ruimten, zoals hotels, restaurants en winkels en residentiële woningen.

Onze Titan SPC-vloeren zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om uitzonderlijke prestaties te leveren in veeleisende omgevingen. Ze zijn waterbestendig, krasbestendig en slijtvast, waardoor ze perfect zijn voor drukbezochte ruimtes zoals hotellobby’s, restaurants en gangen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, wat ze een slimme en kosteneffectieve keuze maakt voor elk commercieel interieurproject.

Onze Titan SPC-vloeren zijn ook geschikt voor appartementen en residentiële woningen, waar duurzaamheid en onderhoudsgemak belangrijke overwegingen zijn. Onze vloeren zijn bestand tegen morsen, vlekken en slijtage. Bovendien zijn onze Titan SPC-vloeren verkrijgbaar in verschillende designs en motieven waardoor ze een veelzijdige en stijlvolle keuze zijn voor elk interieurontwerp

De vloer van uw project ontzorgt

Bij Interiorhouse nemen we projectbeheer serieus. We begrijpen dat tijd en budget belangrijk zijn, dus we werken hard om ervoor te zorgen dat jouw project op tijd en binnen budget wordt afgerond. In samenwerking met onze ervaren installateurs zorgen wij voor een professionele en efficiënte installatie van jouw Titan SPC-vloer.

Wij zijn trots op onze klanttevredenheid en ons vermogen om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen. Of je nu een klein of groot project hebt, wij zijn er om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw interieurproject kunnen verbeteren met onze hoogwaardige Titan SPC-vloeren.

ZEER STABIEL, KRIMPT
NIET EN ZET NIET UIT
DUURZAAM EN

100% RECYCLEBAAR

WATER- EN

KRASBESTENDIG

Dealer worden
van Interiorhouse?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die u kan helpen bij het ontwikkelen van jouw eigen private label of nieuwe producten, dan ben je bij Interiorhouse aan het juiste adres. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.